Baschet : Victorie clară și cu CSM Petrolul Ploiești

0
181
61 / 100

După victoria categorică cu CSM Focșani, elevii lui Michalis Kakiouzis s-au impus clar și în deplasarea de la Ploiești. Alb-albaștrii au învins cu scorul de 96-77 CSM Petrolul Ploiești, sâmbătă, într-o partidă din cadrul etapei a 9-a din Liga Națională de Baschet.

Ploieștenii au câștigat primul sfert al întâlnirii cu 20-14, dar în a doua parte din prima repriză craiovenii au marcat 34 de puncte și au intrat la pauză cu scorul de 48-37. Sfertul trei a fost echilibrat, gazdele au recuperat doar un singur punct din ecartul de pe tabela de marcaj, astfel că înaintea secvenței decisive scorul să fie de 70-60 în favoarea băieților noștri. Alb-albaștrii au dominat ultimele 10 minute și au încheiat disputa la 19 puncte diferență.

În urma acestui rezultat, SCM Universitatea Craiova ajunge la un bilanț de 6-3, iar CSM Baschet Petrolul Ploiești are 4-5 la general.

Michael Qualls a totalizat 22 puncte, 4 recuperări, Josh Hawley a adăugat 21 puncte, 11 recuperări. Aflat la debutul în tricoul Craiovei, Khaliff Wyatt a reușit 15 puncte, 3 pase decisive în 21 minute de joc, cu o medie de 4/6 la aruncările de la distanță.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here