Baschet : Victorie importanta pentru SCM Craiova impotriva echipei CSM Petrolul Ploiești

0
108

SCM Craiova s-a impus cu scorul de 71-61, miercuri seara, in Sala Polivalenta din Craiova, în fața formației CSM Petrolul Ploiești, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 16 din LNBM.

Meciul a avut o miza importanta iar la final SCM Craiova a făcut un pas important pentru calificarea în Top 10.

Primul sfert a fost sărac în puncte, 15-14 pentru SCM Craiova. Partea secunda a primei reprize a fost in acelasi ton cu prima, astfel că la pauza mare diferența era minimă pe tabela de marcaj, 31-32.

Sfertul al treilea a avut acelasi deznodamant ca în prima repriză, niciuna dintre echipe nu a reușit să se desprindă la mai mult de 4 puncte. Înaintea ultimelor 10 minute de joc scorul a fost 48-47 în favoarea echipei SCM Craiovei.

Ultima parte a jocului a apartinut echipei antrenate de Vitaly Stepanovski. SCM Craiova s-a desprins decisiv și nu a mai cedat inițiativa.

În urma acestui rezultat, SCM Craiova ajunge la 8 victorii și 6 înfrângeri, în timp ce CSM Petrolul Ploiești are o linie de clasament de 8 victorii și 7 înfrângeri.

Pentru SCM Craiova urmează meciul de sâmbătă de la Târgu Jiu, programat de la ora 18:00.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here