Baschet : Victorie in primul meci din acest an! SCM Craiova se impune in fata formatiei FC Arges

0
103

SCM Craiova se impune in fata formatiei FC Arges in prima etapa din acest an in Liga Naționala de Baschet Masculin, după 68-62 în fața lui FC Argeș.

SCM Craiova si-a luat revansa pentru eșecul din tur și au două meciuri câștigate în plus față de piteșteni.
SCM Craiova a reusit sa castige primul set cu un avans de 9 puncte..

Băieții lui Vitaly Stepanovski și-au mărit diferența în cea de a doua secvență a meciului (42-29), însă oaspeții au avut un final de sfert mai bun, astfel că la pauza mare a fost 42-34 pentru Craiova.

Oaspetii au trecut în avantaj în debutul cele de a doua reprize (49-50), pentru puțin timp însă, pentru că alb-albaștrii au revenit pe tabelă și înaintea ultimelor zece minute de joc aveau un ecart de 6 puncte (56-50).

Ultima parte a meciului a stat sub semnul echilibrului, cu echipa craioveană în permanență la conducere, scorul final fiind de 68-62.

SCM Craiova: Giordan Watson, Shawn Hopkins, Demonte Flannigan, George Blaj-Voinesu, Dimitrije Nikolic

FC Arges: Trey Freeman, Mihai Măciucă, Tudor Fometescu, Josh Cunningham, Nikola Jevtovic

SCM Craiova urmează să stea în etapa viitoare și o să joace pe 10 ianuarie în FIBA Europe Cup, în timp ce FC Argeș o să primească vizita lui CSU Sibiu într-un alt duel important din Conferința A.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here