Bătaie în trafic, în centrul Craiovei! Un tânăr a ajuns la spital..

0
239

Un dosar penal a fost întocmit de către polițiștii doljeni după ce, duminică seara, doi tineri s-au bătut, în urma unei șicanări în trafic. Incidentul a avut loc la Craiova, în pasajul subteran din zona Universitate, unul dintre bărbați ajungând la spital.

„În seara zilei de 19 februarie, ora 20.00, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Băilești, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic în trafic. În fapt, acesta a sesizat că în timp ce se afla în pasajul subteran din zona Universitate, către strada Calea București, în urma unei șicanări în trafic, ar fi fost agrest fizic de un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Craiova.

Din cercetări a reieșit că cei doi tineri s-ar fi agresat reciproc, cel din municipiul Craiova fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Sursa editie.ro

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here