Benone Sinulescu, omagiat la TVR! Program special pregătit în acest weekend..

0
93
68 / 100

Televiziunea publică a transmis vineri că, în semn de omagiu pentru interpretul de muzică populară Benone Sinulescu, care a murit pe 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani, posturile sale vor difuza weekendul acesta programe in memoriam.

Sâmbătă, de la ora 21:00, TVR 1 va difuza spectacol cu Benone Sinulescu din 2011, când artistul sărbătorea 55 de ani de carieră.

Pe scenă i-au fost alături Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Margareta Pâslaru, Andra, Laura Lavric, Gheorghe Zamfir, Mioara Velicu, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanţu, Trupa „Millenium”, Laurenţiu Cazan, Annes, Ionuţ Fulea, Cristina Stamate, Emilia Dorobanţu, Gabriel Dumitru, Lucia Dumitrescu, Ciprian Roman, Steliana Sima, Nineta Popa, Tiberiu Ceia, Mihai Ciobanu şi Gabriela Tuţă.

Interpreţii au fost acompaniaţi de Orchestra „Lăutarii” condusă de dirijorul Nicolae Botgros, spectacolul fiind prezentat de vedeta TVR Iuliana Tudor. Simultan cu TVR 1, concertul va fi transmis şi pe TVR Internaţional.

Duminică, de la ora 11:00, la TVR 2 va fi difuzată în reluare ediţia emisiunii „Confesiuni” la care Benone Sinulescu a fost invitat. Artistul i-a povestit Iulianei Marciuc, în 2012, despre lunga sa carieră, despre cât de multă bucurie îi aduce dragostea fanilor, dar şi despre retragerea sa în comuna Bârzava din judeţul Arad.

Programul va fi difuzat în aceeaşi zi şi la TVR Internaţional, de la ora 15:00.

Postul TVR 3 a programat pentru sâmbătă, ora 08:00, o ediţie de colecţie a emisiunii „Cântec şi poveste” in memoriam Benone Sinulescu.

„Marele om al folclorului românesc va rămâne printre noi şi prin producţiile păstrate în Arhiva de Aur a TVR, o veritabilă casetă de valori a culturii naţionale”, a mai transmis TVR.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here