Berbeceanu, lovitura dura data mafiei speculantilor. Politistii au confiscat importante cantitati de materiale de protectie si dezinfectanti …

0
2

Traian Berbeceanu, sef de cabinet al ministrului de Interne, anunta ca politistii au descoperit si au confiscat importante cantitati de materiale de protectie si dezinfectanti care urmau sa ajunga pe „piata neagra”.
„Starea de urgenta a fost declarata pentru ca autoritatile sa poata interveni cat mai eficient in sprijinul dumneavoastra. Toate fortele din cadrul MAI sunt la datorie, actionand cu fermitate impotriva celor care incearca sa profite in aceasta perioada grea.

Astazi, politistii bucuresteni, cu sprijinul informativ al structurii specializate din cadrul ministerului, au descins in mai multe locatii unde se aflau depozitate importante cantitati de materiale de protectie si dezinfectanti cu care urma sa fie aprovizionata ‘piata neagra’.

Produsele indisponibilizate urmeaza a fi distribuite sistemului medical, care, chiar acum, are atat de mare nevoie de astfel de materiale, in efortul comun de prevenire si combatere a raspandirii Covid19.

Iar cei care sunt tentati sa comita astfel de infractiuni, primesc un semnal puternic: tara asta are politisti de calitate, determinati sa-i pedepseasca pe cei rai, pentru a putea sa-iprotejeze cei cei multi si buni!”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Potrivit unor surse judiciare, la descinderi, oamenii legii au gasit 600 de litri de dezinfectant si aproape zece mii de masti si manusi.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Politistii Capitalei a anuntat ca efectueaza, joi, trei perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul comertului cu produse sanitare si echipamente medicale de protectie.

„Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, pun in aplicare trei mandate de perchezitie domiciliara, in Bucuresti si judetul Ilfov, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de evaziune fiscala in domeniul comertului cu produse sanitare si echipamente medicale de protectie”, informeaza un comunicat al DGPMB.

Citeste si :   Video : Klaus Iohannis decreteaza starea de urgenta in Romania, incepand de saptamana viitoare

Actiunea este sprijinita de Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here