Biciclist accidentat mortal in Catane

0
21

Azi, 29 iunie, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au fost sesizați cu privire la faptul că, pe  DN 55 A, la ieşire din comuna Catane către Negoi, s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast și  poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Băilești care au stabilit că un bărbat, de 59 de ani, din comuna Catane, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 55 A, la ieșirea din comuna Catane, către Negoi, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers, fiind lovit de un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Catane, care se angajase regulamentar în depășirea sa.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast și poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Băilești care au stabilit că un bărbat, de 59 de ani, din comuna Catane, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 55 A, la ieșirea din comuna Catane, către Negoi, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers, fiind lovit de un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Catane, care se angajase regulamentar în depășirea sa. În urma accidentului, din păcate, biciclistul a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

În urma accidentului, din păcate, biciclistul a decedat. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here