Box : OFICIAL Conor McGregor şi-a anunţat retragerea din activitate

0
6

Starul MMA (arte marţiale mixte), irlandezul Conor McGregor, şi-a anunţat retragerea din activitate, într-un mesaj publicat pe contul său de Twitter.

“Salut oameni! Am decis să mă retrag din lupte. Multumesc tuturor pentru amintirile uimitoare! Ce aventură a fost! Iată o poză cu mine şi mama mea din Las Vegas postată la una dintre victoriile mele pentru titlul mondial. Mulţumesc pentru amintirile incredibile.”, a scris McGregor, în vârstă de 31 de ani, pe Twitter.

Mesajul este însoţit de o fotografie alături de mama lui, căreia i-a promis că-i va cumpăra casa visurilor sale.


Conor McGregor şi-a făcut debutul în artele marţiale mixte în 2007 şi şi-a anunţat retragerea prima dată în aprilie 2016, dar a revenit asupra decizie la scurt timp, înainte de a lupta cu Khabib Nurmagomedov, doi ani mai târziu.

Citeste si ...  WUSHU KUNG-FU : 27 Medalii de aur, 26 Medalii de argint și 17 Medalii de bronz

El a fost campion al UFC în 2015 şi 2016, câştigând 21 din cele 25 de lupte disputate în artele marţiale mixte.

În 2018, McGregor a fost obligat să urmeze cursuri de stăpânire a furiei şi să presteze cinci zile în folosul comunităţii, după ce a atacat un autovehicul în care se aflau mai mulţi luptători UFC, între care Khabib Nurmagomedov.

În martie 2019, McGregor a fost reţinut la Miami după ce a distrus telefonului unui fan, care ulterior a renunţat la plângere.

În august 2017, el a luptat cu Floyd Mayweather, americanul câştigând prin KO în repriza a zecea.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here