BPN al PNL a validat astazi candidatura deputatului Nicolae Giugea pentru functia de Primar al Municipiului Craiova si a consilierului judetean Alexandru Gidar pentru presedintia Consiliului Judetean Dolj

0
3

Nicolae Giugea si Alexandru Gidar, candidatii PNL pentru Primaria Craiova respectiv Consiliul Judetean Dolj
Biroul Politic Judetean al PNL Dolj a inaintat catre Biroul Permanent National propunerile pentru candidatii la functiile de Primar al Craiovei si Presedinte al Consiliului Judetean Dolj, in persoana profesorilor Nicolae Giugea si Alexandru Gidar, candidaturile celor doi liberali fiind validate astazi, 09.03.2020, de catre forul superior al PNL.

Nicolae Giugea este unul dintre cei mai activi membri ai filialei doljene a PNL. Profesor universitar la Facultatea de Horticultura, cu o cariera academica si de cercetare prestigioasa, Nicolae Giugea are si o bogata experienta politica si administrativa. A fost in doua randuri prefect de Dolj, apoi presedinte al ADS, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, iar in prezent este deputat de Dolj.
Este unul dintre cei mai activi membri ai PNL Dolj, avand zeci de intalniri cu cetatenii Craiovei, dar si cu investitori si alte persoane interesate in dezvoltarea orasului nostru.

Nominalizarea sa a fost facuta cu respectarea Deciziei BPN nr. 13 din 11 octombrie 2018, si luandu-se in calcul sondajele de opinie care arata ca, in momentul de fata, Nicolae Giugea este cel mai bine plasat dintre toti liberalii in cursa pentru primarie si are cele mai mari sanse sa castige aceasta cursa.
La randul sau, consilierul judetean Alexandru Gidar este un specialist in domeniul educatiei, cu o vasta experienta manageriala si o viziune ampla in legatura cu modul in care trebuie sa se dezvolte un judet.
Prin aceste doua nominalizari, PNL Dolj demonstreaza faptul ca atunci cand alege candidatii pentru functiile cele mai importante are in vedere criterii de competenta si integritate care corespund cu actualele cerinte ale electoratului.

Citeste si :   Ionut Stroe , Ministrul propus pentru Tineret si Sport : Una din prioritati este modificarea regulilor sponsorizarii pentru a stimula firmele sa se implice mai mult in sport

In campania electorala pentru alegerile locale, PNL Dolj va propune solutii concrete de dezvoltare atat a Craiovei, cat si a judetului Dolj, pentru ca regiunea noastra sa ajunga din urma alte regiuni ale tarii care au beneficiat de administratii liberale.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

PNL Dolj isi arata disponibiltatea de a dialoga cu toti partenerii de dreapta care vor sa se alature acestui proiect prin care PSD-ul sa fie eliminat de la conducerea administratiei locale si judetene.

Biroul de presa al PNL Dolj

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here