Bucurați-vă de o vară răcoroasă la cel mai distractiv loc din oraș: Water Park Craiova!

0
169

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui lazy river sau preferați aventura și adrenalina de pe toboganele noastre înalte, Water Park are tot ce aveți nevoie pentru a vă distra cu familia și prietenii.

Water Park are o echipa de salvamari experimentați este mereu la dispoziția voastră, pentru a vă asigura o experiență deosebită și sigură în apă.

Măsurile de igienă sunt respectate cu strictețe pentru a vă oferi o experiență fără griji. Water Park este locul perfect pentru a crea amintiri de neuitat și pentru a vă bucura de momente de distracție și relaxare într-un cadru superb.
Nu ratați ocazia de a vă distra în apă și de a vă bucura de vara la maximum!

Water Park va invita la o petrecere cu spuma !!

„❗️❗️❗️Salsa și petrecere cu spumă ❗️❗️❗️
🎉💃🌴 Înconjurați de piscinele exterioare cu apa cristalină, vă așteptăm să dansăm în ritmurile pasionale ale muzicii salsa și să ne bucurăm de o experiență unică la petrecerea cu spumă! 🕺🏼💦🏝️
🗓️ Data: 16 iulie 2023
🏖️ Locație: Water Park
📍 Adresă: Str. Banul Stepan, nr. 2A – Complex Acvatic Water Park Craiova
💃🕺 Parteneri: Salsa Dynamyk Dance Club
Venirea voastră va completa atmosfera magică, iar muzica vibrantă și spuma revigorantă vor crea o experiență memorabilă. Nu ratați ocazia de a dansa sub razele soarelui și de a vă bucura de o petrecere de neuitat!”, mentioneaza pe pagina de socializare echipa Water Park..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here