Bucuria ECOEDUCATIEI este nemarginita atunci cand Si cei mici fac fapte mari.

0
471

Gradinita Floare Albastra din Craiova a spus inca o data DA la strigatul mediului inconjurator de a fi protejat si curatat de deseuri.
Dintre cele peste 350 de gradinite inscrise in proiect anul acesta si gradinita noastra a dorit sa contribuie la curatirea mediului ambiant si sa dea o lectie si celor mai mari ca ei.

Si cei mici fac fapte mari este un proiect marca ECOTIC BAT si este adresat gradinitelor in scop educational in ceea ce priveste deseurile de baterii si acumulatori, care se afla in acest an la cea de-a XX-a editie.

Proiectul este structurat pe doua componente:

– Informarea, unde copiii invata despre beneficiile colectarii separate, invata ca substantele toxice continute de baterii si acumulatori sunt nocive pentru sol si nu numai.

– Colectarea, in care prescolarii contribuie activ la strangerea acestor deseuri toxice
In urma acestui proiect prescolarii raman cu un bagaj de cunostinte importante despre cum sa pastreze mediul curat, cum sa-l ingrijeasca si despre cum sa transmitem generatiilor viitoare ca NOUA NE PASA.

Activitatile cuprinse in proiectul educativ vor fi monitorizate si premiate in functie de cantitatea de deseuri colectata, a precizat doamna educatoare Alina Dinca, coordonatorul proiectului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here