Cadastru gratuit in alte 18 comune din județul Dolj

0
138

18 comune din județul Dolj sunt incluse în procedura de licitație deschisă inițiată de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică a proprietăților în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară.

Lucrările de cadastru general sunt gratuite pentru cetățeni și se desfășoară în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF). Finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 (POR).
AFUMAȚI
ALMĂJ
AMĂRĂȘTII DE JOS
CÂRCEA
CERAT
COȘOVENI
COȚOFENII DIN FAȚĂ
GHERCEȘTI
IȘALNIȚA
MALU MARE
NEGOI
PODARI
RADOVAN
ROBANEȘTI
SILIȘTEA CRUCII
ȚUGLUI
URZICUȚA
VALEA STANCIULUI

Anunțul a fost publicat și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE). Astfel, la această procedură pot depune oferte toți operatorii economici din țară sau din străinătate care îndeplinesc cerințele solicitate de ANCPI. Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 13 septembrie 2021.
Mai multe informații despre proiectul „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” puteți găsi accesând http://www.ancpi.ro/index.php/proiecte-3/por-2014-2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here