Cadrele medicale din Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes Craiova ne-au raspuns la cateva intrebari …

0
3

Din pacate prea putini cunosc munca eroica a acestor oameni. Medicii si asistentele care se lupta cu noul virus fac un sacrificiu enorm pentru siguranta omenirii. 
Pentru ca sunt expusi contaminarii cu noul virus, stau departe de familii zile intregi, chiar daca au copii mici. Sunt obositi si dorm putin, unde apuca prin spitale, de multe ori cu capul pe birou. Pentru noi sunt EROI !

Azi am adresat cateva intrebari despre situatia pacientilor infectati cu covid-19 care sunt internati la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes Craiova .
Am aflat si despre situatia echipamentelor medicale de protectie dar si cat de pregatit este spitalul in cazul in care numarul celor infectati creste..

1.Care este situatia pacientilor infectati cu covid-19 ?
Pacientii internati in unitatea noastra sunt asimptomatici, cu stare generala buna.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2. Din punct de vedere al echipamentelor medicale (masti , manusi si altele) care este situatia acestora ?
In prezent, situatia echipamentelor medicale de protectie este la un nivel pe care-l consideram satisfacator, raportat la previziunile unor consumuri viitoare, in contextul creat de COVID-19.

3. Spitalul este pregatit in cazul in care numarul celor infectati creste ?
Pe fondul eforturilor continue de a raspunde cerintelor impuse de existenta noului virus, Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes” Craiova a implementat toate masurile care se impun in cadrul scenariului 3 al raspandirii virusului COVID-19.

Facebook Comments
Citeste si :   Craiova : EXPOZITIA DOCUMENTARA – IN MEMORIAM BENJAMIN FONDANE LA BIBLIOTECA AMAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here