Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi

0
389

Editura Zugzwang şi Bebevesel te invită la o nouă aventură sâmbătă, 4 iunie 2022, la orele 11.00, la Casa Armatei din Craiova. Pregătim un spectacol de teatru muzical pentru întreaga familie, adaptat după cartea pentru copii cu titlul ”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi”, de Andreia Birtu.

Interpretarea şi muzica sunt asigurate de către Anca Grosu şi Ioana Rizea, adică Trupa Sufletos din Bucureşti.

”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi”este o poveste despre prietenie, curaj şi iertare, al cărui erou – Iaurţel, un gânsac, îşi doreşte să vadă lumea. Întâmplarea face ca protagonistul să pornească în călătorie la volanul unei maşini ce transportă îngheţată şi, la indicaţiile unui sistem de navigaţie năstruşnic, ajunge pe un tărâm necunoscut, undeva în spaţiul cosmic.

Cum se termină povestea şi ce întâmplări hazlii au loc, îi aşteptăm pe cei mici să le descopere şi să se bucure de ele. Spectacolul durează aproximativ 40 de minute şi este destinat copiilor cu vârste peste trei ani.

La final veţi putea achiziţiona cartea ”Călătoria lui Iaurţel pe tărâmul Bandibandi”, cu autograful autoarei, prezentă la eveniment.

Biletele pornesc de la preţul simbolic de 10.71 RON şi pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro. Prin participarea la acest spectacol de teatru veţi susţine Tabăra Bucuriei de la Bratovoieşti.
Clubul de baschet @ACS Champions Bucuresti-Craiova este susținător al acestui eveniment.
Bilete: www.iabilet.ro/bilete-calatoria-lui-iaurtel…/…

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here