Campion național de box, umplut de sânge de un antrenor chiar in sala! Atenție, imagini dure!

0
140
74 / 100

Incident violent petrecut in timpul unei competitii nationale de box care are loc la Braila. Evenimentul sportiv se desfasoara in sala Clubului Sportiv Municipal de pe strada Carantinei.

Totul s-a intamplat in dupa-amiaza zilei de joi, 9 decembrie, in jurul orei 16:30. Pugilistul Gabriel Schiopu de la Petrolul Ploiesti a fost lovit in zona fetei de antrenorul Mihai Bogdan Dobrescu de la lotul national.

Se pare ca intre cei doi exista un conflict mai vechi, antrenorul acuzandu-l pe sportivul de 21 de ani ca l-a denigrat.

Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere din sală și publicată de site-ul local debraila.ro. Gabriel Șchiopu tocmai câștigase competiția pentru boxerii U22.

In timpul unei discutii aprinse cu o alta persoana, antrenorul Dobrescu, aflat in picioare, se intoarce catre boxerul aflat pe banca si il loveste cu putere.

Tanarul sportiv a depus plangere impotriva antrenorului, politistii braileni deschizand dosar penal pentru lovire sau alte violente.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here