Campionul Craiovei cucereste GERMANIA ! Alin Ionut Iancu lupta pentru Titlul European WKU

0
296

Campionul Craiovei are inca o provocare pe 11 iunie. Alin Ionut Iancu lupta pentru Titlul European WKU. Ieri in Sala Polivalenta Craiova a fost o conferinta de presa la care au participat Alin Fălcușan ,membru al consiliului WKU World, Ionut Puca antrenorul craiovean si Alin Ionut Iancu, sportivul Power Gym si SCM Craiova.

Alin Ionut Iancu a fost desemnat oficial sa lupte pentru titlul de campion profesionist al Europei versiunea WKU la categoria Heavy Weight +95kg.
Meciul se va disputa in Germania, orasul Kassel, vineri 11 iunie 2022 in promoția PFC si va avea un format de 5 reprize de Kickboxing Profesionist reguli K-1.

In cadrul conferinței de presa susținuta la Sala Polivalenta Craiova au fost prezentate detalii referitoare la acest meci dar si despre următoarele etape care vor urma prin intermediul Golden Fighter Championship atat in Romania cat si in participările internaționale ale sportivilor români.

In cadrul conferintei de presa au fost aduse publicului mai multe aspecte cu privire la activitatea lui Alin Ionut Iancu dar si posibilitatea ca orasul nostru sa organizeze un eveniment de mare amploare pe Stadionul din Banie.

Alin Ionut Iancu a debutat cu medalie în cadrul Campionatului Național de Kempo desfasurat la Bucuresti.
La prima participare sub egida SCM Craiova, Alin Ionut Iancu a fost la inaltime fiind pe podium.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here