Candidatii PNL la functiile de Primar al municipiului Craiova si de Presedinte al Consiliului Judetean Dolj si-au depus candidaturile.

0
47

Conducerea Partidului National Liberal-Filiala Dolj a depus azi, 16 august, dosarele de candidatura pentru alegerile locale din data de 27.09.2020. La Biroul Electoral Municipal de Circumscriptie, a fost depusa candidatura pentru functia de primar al Municipiului Craiova in persoana domnului prof.Nicolae Giugea, precum si lista de candidati pentru Consiliul Local Municipal Craiova.

De asemenea, la Biroul Electoral de Circumscriptie Judeteana a fost depusa candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj, in persoana dlui prof.Alexandru Gidar, precum si lista de candidati pentru Consiliul Judetean Dolj.
Cu acest prilej, presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica, a afirmat ca din 27 septembrie cei doi profesori, Nicolae Giugea si Alexandru Gidar, vor incepe schimbarea slabei administrari pe care PSD a practicat-o in Craiova si judetul Dolj.

„Venim azi in fata dumneavoastra cu doi oameni pregatiti, doi profesori, domnul profesor Nicolae Giugea si domnul profesor Alexandru Gidar, care din 27 septembrie vor incepe schimbarea administratiei proaste a Craiovei si a judetului Dolj. De mai bine de 20 de ani de zile guverneaza PSD-ul, iar din 2012, PSD, la nivel central, la nivel local, la nivelul Consiliului Judetean Dolj, la nivelul Primariei Craiova a avut toata puterea si toate resursele sa schimbe in bine viata Craiova si viata doljenilor.

Din pacate, dupa 8 ani de zile de administratie Olga-Genoiu si de administratie Prioteasa, ne aflam in aceeasi situatie. Luati oferta electorala a celor de la PSD din 2012, 2016 sa vedeti ca sunt mari nerealizari in ceea ce priveste proiectele atat de necesare pentru cetateni. Uitati-va ca in municipiul Craiova de la termoficare, transport in comun, groapa ecologica, toate lucrurile sunt de domeniul trecutului, ca pe vremea lui Ceausescu. Uitati-va la nivelul Consiliului Judetean, nu avem apa in judet, nu avem infrastructura de apa, canalizare, nu avem drumuri.

Avem Dunarea in sudul judetului si nu avem unde sa mergem in week-end cu copiii. Toate aceste lucruri sunt din cauza proastei administrari a PSD la Consiliul Judetean Dolj si a primarilor pe care i-au propus. Ba mai mult, au acum tupeul sa vina din nou in fata alegatorilor si sa le ceara sprijinul. PNL are oameni care vor putea schimba lucrurile in bine, pentru ca au demonstrat seriozitate acolo unde au lucrat si au experienta in administratie”, a spus Stefan Stoica.

Presedintele PNL Dolj a facut referire si la modul prost in care este gestionata criza sanitara la nivelul Primariei Craiova si a Consiliului Judetean Dolj, unde chiar presedintele in functie, Ion Prioteasa a ajuns in spital infectat cu noul coronavirus: „Uitati-va cat de prost este gestionata aceasta criza sanitara la nivelul municipiului Craiova: doua focare au fost la Spitalul de Boli Infectioase din Craiova si la Caminul pentru Persoane Varstnice.

Pe de o parte vedeti declaratii ale fostei primarite Vasilescu care plange pe umerii pensionarilor spunand ca nu primesc nu stiu ce mariri de pensii, dar nu exista nicio preocupare de a-i demite pe cei care care conduc cele doua obiective foarte importante, care ar trebui sa se preocupe de sanatatea cetatenilor, chiar si de a dlui.Prioteasa, presedintele CJ Dolj, care se afla in spital infectat cu noul coronavirus.

Ii dorim multa sanatate dlui.Prioteasa, dar nu putem sa nu observam ca si la CJ Dolj este o problema de respectare a regulilor, pentru ca sunt mai multi colegi ai domniei sale in spital: directoarea de la Comunicare, alte persoane suspecte, ceea ce arata proasta administrare a ceea ce inseamna lucrurile pe care trebuie sa le gestioneze”.

Candidatul PNL pentru functia de primar al Craiovei, Nicolae Giugea, le-a transmis craiovenilor sa aiba incredere in echipa sa, iar din 28 septembrie Craiova va fi orasul din Romania despre care se va vorbi cel mai mult pentru transformarile care vor avea loc, pentru ca se alinia marilor municipii dezvoltate, care au administratie liberala eficienta. „A fi primar intr-un municipiu asa cum este Craiova, capitala de regiune, este o mare responsabilitate si o mare onoare in acelasi timp.

Am depus azi impreuna cu colegii mei de la PNL candidaturile pentru Primaria Municipiului Craiova, pentru Consiliul Local. Pe 28 septembrie, Craiova va iesi din coloana rosia, va sta pe harta Romaniei alaturi de Oradea, Cluj-Napoca, Timisoara, Arad. Craiova va fi orasul de care se va vorbi cel mai mult pentru transformarile care vor avea loc. Vom invinge, fiindca suntem o echipa de profesionisti. Le transmit craiovenilor sa aiba incredere in mine, in echipa mea, vom face exact ceea ce trebuie pentru Craiova: o vom scoate din mocirla administrativa in care a fost tinuta 8 ani de zile de administratia Olga si vom duce Craiova pe un senal navigabil. In momentul de fata, din punct de vedere administrativ, Craiova nu functioneaza deloc si acest lucru il spune faptul ca este singurul mare oras al Romaniei care se depopuleaza in continuare”, a spus prof.Nicolae Giugea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here