Candidatul PNL Dolj la functia de primar al Craiovei, profesorul Nicolae Giugea : Vom dezvolta Craiova de la periferie catre centru!

0
16

Candidatul PNL Dolj la functia de primar al Craiovei, profesorul Nicolae Giugea, si candidatul PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj, profesorul Alexandru Gidar, au sustinut, astazi, 28 septembrie, o conferinta de presa alaturi presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica, presedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea, europarlamentarul Marian Jean Marinescu si vicepresedintele Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului.

Candidatul PNL la functia de primar al Craiovei, Nicolae Giugea, a afirmat ca pe 27 septembrie PNL doreste sa marcheze momentul T0 in ceea ce priveste administrarea municipiului Craiova, cand se va trece la o administrare corecta, transparenta, in slujba cetateanului.

„Cel putin in ultimii 8 ani de zile, in Craiova a fost o administrare facuta cu amatorism si rea credinta. Aceasta este caracterizarea cea mai simpla, dar si cea mai corecta a ceea ce s-a intamplat la nivelul municipiului Craiova in ultimii 8 ani. Vin si reincalzesc aceeasi supa electorala pentru a treia – a patra oara, uitand sa mentioneze ca au facut in ultimii 8 ani de zile toate eforturile pentru a trece Craiova pe numele lor, probabil vor sa o si acasa.

Administratia craioveana este in acest moment impotmolita, scufundata in mal, trebuie sa modernizam administratia, sa venim cu proiecte reale, concrete, aplicabile, astfel incat Craiova sa devina cu adevarat o capitala regionala si unul dintre marile orase ale Uniunii Europene. Spunea cineva ca in acest moment Craiova este ca o tigaie incinsa: betoane si asfalt. Noi ne dorim un oras verde, nu un oras in care aducem numai tiribombe si tarabe pentru mici.

Vom dezvolta Craiova de la periferie catre centru, pentru ca in acest moment Craiova are 500 de strazi neasfaltate si 50 de strazi fara canalizare in conditiile in care suntem o capitala regionala a Uniunii Europene. Transparenta maxima atat in cheltuirea fondurilor publice, in deciziile care se iau si in dialog permanent cu cetatenii, pentru ca daca nu ai dialog cu cetatenii, nici nu stii ce probleme au”, a afirmat Nicolae Giugea.

Candidatul PNL la Primaria Craiova a spus ca unul dintre obiectivele sale este reconsiderarea transportului in comun: „Trebuie sa avem un metrou de suprafata, care sa garanteze si accesul din zona metropolitana. Transportul in comun in Craiova este cel pe care l-a lasat regretatul Vasile Bulucea.

Nimeni nu a intervenit asupra reconfigurarii transportului in comun, nimeni nu a luat in considerare ca 25% dintre cei care isi desfasoara activitatea in Craiova provin din zona metropolitana, intra si ies cu masinile. Obiectivele de dezvoltare au fost puse numai pe hartie, pentru a castiga niste puncte la niste proiecte. De exemplu, pistele de bicicleta in Craiova sunt nefunctionale, care incep de nicaieri si duc nicaieri. In Craiova se construieste haotic in momentul de fata. S-au facut lucruri putine si s-au facut lucruri mai ales in interesul unor grupari.

Nu sustin nicio grupare si nici nu vin la Primarie ca sa formez vreun grup de interese. Legea inainte de orice! Vreau sa cream perspectivele pe care le merita Craiova si craiovenii: locuri de munca, dezvoltarea sistemului educational, a sistemului de sanatate, administratia sa fie pusa in slujba tuturor. Vreau sa schimbam categoric atitudinea in ceea ce priveste relatia primarului cu cetatenii. Nu la fiecare 4 ani craiovenii isi aleg un stapan. De data asta craiovenii au posibilitatea sa isi aleaga un responsabil pentru ceea ce se intampla la nivelul Craiovei”.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here