Casa unui primar din Mehedinti, spartă de hoți. Au fugit cu 100 000 euro, bani pe care edilul îi ținea ascunși

0
218

Primarul din localitatea Dârvari, din județul Mehedinți, a fost jefuit de hoți. Aceștia i-au furat din casă o sumă mare de bani.

Se pare că primarul ar fi avut în casă o sumă de 100 000 de euro, iar hoții au acționat când acesta nu era acasa.
Primarul crede că hoții au acționat la pont, știind exact când să îi spargă casa.

Anchetatorii nu cred că o astfel de lovitură ar fi putut fi dată de un singur hoț și de aceea se crede că ar fi vorba de mai mulți făptuitori. Primarul era plecat de acasă la un botez și a realizat că a fost jefuit abia dimineață, când a ajuns acasă.

Suma de bani ar fi fost foarte bine ascunsă, iar primarul le-a spus anchetatorilor că el crede cu siguranță că au fost persoane care le-au dat hoților pontul existenței banilor în casă. Acum este alarmă în tot județul Mehedinți, iar hoții sunt căutați. Polițiștii speră să-i prindă în cel mai scurt timp, iar în acest sens au făcut audieri și încearcă să-și dea seama cine ar fi putut să aibă acces la astfel de informații.

Primarul Claudiu-Ionut Girga a fost ales primar al localității Dârvari în anul 2020, din județul Mehedinți candidând din partea Partidului Social Democrat. Acesta a fost votat masiv, primind nu mai puțin de 1981 de voturi. Următorul clasat a fost candidatul ALDE, care a primit doar 52 de voturi.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here