Casual Band live pe terasa Cafe-Teatru Play

0
180
70 / 100

Casual Band, este o formație cunoscuta pe plan local si nu numai, care a reușit sa castige simpatia publicului inca de la primele apariții in anul 2013. Fondatorul formației este saxofonistul Bogdan UȚĂ.
In 2015, trupa Casual Band a fost semifinalista la concursul ‘Romanii au talent’. In 2017 si 2018 au fost invitați la Pro Tv in cadrul emisiunii ‘Vorbește lumea’.
In actuala formula, Casual Band canta alături de solista ‘Diana’ din luna Mai 2021. Stilul pe care il abordează împreună este soul, disco & funky.
Diana Petrescu – voce
Bogdan Uță – saxofon
Edi Boangiu – chitara bas
Eugen Popescu – tobe

oi, 16 septembrie, incepand cu orele 20:00, Casual Band vine pe terasa Cafe Teatru Play cu un super concert.
Artist fee : 30 lei
*Pretul biletului (30 lei) include accesul la eveniment si Peroni draught nelimitat.
Informatii si rezervari: 0722 217 866

 

Play Store iti pune la dispozitie toata gama de bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru evenimentul tau cu libertatea totala de a alege fiecare sortiment de produs in functie de preferinte, calitate sau buget. Astfel iti poti crea propriul meniu de bauturi pentru evenimentul tau.

Livram oriunde in Craiova iar pe langa asta iti oferim consultanta in alegerea bauturilor in functie de numarul participantilor si varsta acestora si vom avea grija sa ai parte de cele mai bune recomandari.

Iar ca pachetul sa fie complet, ne ocupam in totalitate de returul produselor ramase.
Punem mare accent pe atentia la detalii iar profesionalismul, seriozitatea si anii de experienta in organizarea evenimentelor sunt doar cateva criterii pe care te poti baza atunci cand vine vorba despre alegerea ta.
Adresa : Calea Bucuresti, nr. 70

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here