Cat costa o punga de seminte ? Doua craiovence au platit cate 2500 lei amenda ca au mancat seminte la locurile de joaca ..

0
198

Doua craiovence s-au ales cu amenzi în valoare de 2.500 de lei fiecare. Cele două mămici au mers cu copiii la un loc de joacă din cartierul Brazda lui Novac şi ca să nu se plictisească au început să mănânce seminţe.

Cele doua mamici au aruncat cojile de la seminte pe jos, stând efectiv cu picioarele în propria mizerie. Atunci cand au fost depistate de către polițiștii locali, una dintre contraveniente a devenit și recalcitrantă, deși știa ce făcuse, părându-i-se un fapt normal să arunce cojile de semințe pe jos, și in incinta unui loc de joacă.

„Două „doamne”, din Craiova, V.M. în vârstă de 22 ani și M.S.A. în vârstă de 42 de ani, s-au gândit să dea o lecție de educație copiilor despre civilizație, în incinta locului de joacă de la „Simplon”, „tocând” o punga de semințe ale caror coji le-au aruncat pe jos, stând efectiv cu picioarele în propria mizerie.
Atunci cand au fost depistate de către polițiștii locali, una dintre contraveniente a devenit și recalcitrantă, deși știa ce făcuse, părându-i-se un fapt normal să arunce cojile de semințe pe jos, și in incinta unui loc de joacă.
Au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 2.500 lei, iar ca măsura complementară s-a dispus curățarea domeniului public.”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Locale Craiova.

Sursa foto & info Politia Locala Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here