Caz INCREDIBIL Un model român care trăiește în Italia NU se mai vindecă de coronavirus de DOUĂ LUNI de zile

0
207

Caz absolut incredibil în Italia. Un model român are coronavirus de două luni de zile și nu reușește să se vindece de boală. Tânăra stă în carantină, însă medicii nu pot explica fenomenul ciudat.

Bianca Dobroiu este un model italian de 23 de ani, de origine română, care trăiește la Bologna. La începutul bolii, aceasta povestea pe Facebook că „Am făcut febră 40. Imediat ce am făcut febră am luat o aspirină, pentru că mă durea capul, și am așteptat până la 6 și jumătate. Nu mi-a scăzut febra. Am sunat la numărul de urgență. Am stat 4 ore să vină ambulanța”, povestește Bianca.

Tânăra are însă o formă ușoară a bolii și se simte bine, dar este nemulțumită de modul în care autoritățile din Italia gestionează criza: „Dacă știi că este epidemie, că sunt 2.500 de persoane infectate în Italia, atunci asta mie mi se pare foarte grav că trebuie să aștepți după ambulanță patru ore și jumătate. Nu m-am simțit nicidecum ca primul pacient cu coronavirus din Bologna, ci ca o fată normală cu gripă”.

Citeste si ...  Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ! Este posibil sa nu fie gasita niciodata o solutie miraculoasa impotriva Covid-19

Acum, la două luni distanță, tânăra este încă infectată.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here