Ce au declarat liderii PNL la intrarea în BEX PNL! Rareș Bogdan : Nu mai vreau să jucăm teatru absurd, gata, s-a terminat!

0
141

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat joi, la intrarea la ședința BEX PNL la sediul central al partidului, că nu mai vrea să joace „un teatru absurd” cu premierul.

„Singura optiune pentru noi sa continum discutiile cu PSD este premier liberal. E linie rosie. Premierul il veti afla azi”, a zis R.Bogdan. „Apoi de la 16.00 vom continua discutiile cu PSD pentru justitie si finante”, a adăugat el.

„Îmi place mult Eugen Ionesco, dar nu vreau sa joc un teatru absurd. Gata, s-a terminat”, a adăugat el, legat de premier.

Flutur a declarat la sediul partidului că a fost finalizat programul de guvernare şi că au lucrat şi la capitolul care rezumă programul de guvernare. ”Acum suntem obligaţi să intrăm în linie dreaptă, să desemnăm şi candidatul pentru premier şi lista de miniştri. Ţara aşteptă un guvern şi trebuie să rezolvăm şi această problemă”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă este o variantă de premier, Flutur a răspuns: ”Vom vedea, este o variantă, aşteptăm propunerea preşedintelui partidului. Vă ţinem la curent după şedinţa BEx, care nu cred că va dura foarte mult”.

Gheorghe Flutur a mai afirmat că sunt discuţii în partid şi votul este suveran. ”Aveţi încredere că vom ieşi cu cea mai bună soluţie, rapidă, cred că astăzi după-amiază ne vom întâlni să continuăm negocierile cu PSD”.

Flutur a mai spus că speră ca astăzi să existe o decizie privind premierul. ”Eu sper că da, pentru că am intrat în linie dreaptă şi, dacă programul de guvernare l-am terminat, asta mai este mutarea care să ne ducă spre noul Guvern”.

Vicepreședintele PNL Robert Sighiartău a declarat că liberalii nu vor fi de acord cu varianta unui premier de la PSD și că e absolut necesar ca primul premier din sistemul de rotație să fie dat de liberali.

„Avem variante de premier, o să votăm. Nu sunt de acord, din punctul meu de vedere asta nu e o variantă. Nu vom vota un premier de la PSD”, a declarat Sighiartău.

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here