CE S-A ÎNTÂMPLAT CU CELE DOUĂ POLIŢISTE „PRINSE” LA CAFELE ŞI ŢIGĂRI.

0
269

În urmă cu doar câteva zile, două polițiste au devenit virale pe internet, după ce s-au fotografiat în timp ce savurau cafele și țigări. Ulterior, Poliția Capitalei a făcut mai multe verificări. În acest sens, reprezentanții au transmis și un comunicat.

Două polițiște au reușit să „rupă” internetul în două, după ce s-au fotografiat în timp ce stăteau la cafele și țigări. După ce imaginea cu ele a apărut pe rețelele de socializare și a fost distribuită în număr mare, utilizatorii au comentat postura lor, atitudinea care este transmisă prin intermediul imaginii, dar și faptul că sunt machiate strident, iar una dintre ele poartă sandale. În acest sens, Poliția Capitalei s-a sesizat, recent. Reprezentanții au transmis și un comunicat referitor la imaginea care a devenit virală rapid pe rețelele de socializare.

Însă, ce s-a întâmplat cu cele două polițiste, după ce au fost „prinse” la cafele și țigări chiar în fața unei secții de poliție? Poliția Capitalei a transmis un comunicat. Reprezentanții au anunțat că se fac verificări ce țin de abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului. La finalul verificărilor, care se desfășoară prin intermediul Serviciului Control Intern, vor fi dispuse măsuri legale.

„În urma apariției în spațiul public a unei fotografii, în care sunt prezentate două polițiste, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Poliției Capitalei a dispus verificări, prin intermediul Serviciului Control Intern, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale. Verificările vizează abateri de la Codul de etică și deontologie al polițistului”, a tramsmis Poliția Capitalei.

CE S-A ÎNTÂMPLAT CU CELE DOUĂ POLIŢISTE „PRINSE” LA CAFELE ŞI ŢIGĂRI.
CE S-A ÎNTÂMPLAT CU CELE DOUĂ POLIŢISTE „PRINSE” LA CAFELE ŞI ŢIGĂRI.
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here