Cel mai mare eveniment dedicat industriei construcțiilor are loc pe 27 iulie

0
246

Cel mai mare eveniment dedicat industriei construcțiilor are loc pe 27 iulie la Voila Ballroom.Speakeri de renume din industrie, experți în domeniul construcțiilor vor împărtăși cunoștințe valoroase și perspective inovatoare.

„Cu bucurie și entuziasm 🔊, vă invităm să participați la un eveniment special dedicat 🏗 industriei construcțiilor, care va avea loc la Voila Ballroom, pe data de 27 iulie 2023.

„Provocări și Oportunități în Construcții” este tema evenimentului nostru, si ne-am propus să aducem împreună oameni pasionați și implicați în acest domeniu fascinant pentru a explora și discuta cele mai noi tendințe și inovații. Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți in domeniul construcțiilor, să afli cum să transformi provocările în oportunități 🍀💪 și să împărtășești experiențe cu speakeri de amploare, acest eveniment este locul perfect pentru tine.

Avem marea plăcere de a avea alături de noi 🗣speakeri de renume din industrie, experți în domeniul construcțiilor care vor împărtăși cunoștințe valoroase și perspective inovatoare. Pe lângă prezentările lor captivante, vei avea ocazia să interacționezi și să îți extinzi rețeaua de contacte cu profesioniști inspirați.

Seara va continua cu o petrecere 🥳 de neuitat, 🎊 aniversăm 4 ani de Craiova Business Club, pe marginea piscinei 🏊‍♀de la Voila Iglu, cu open bar 🍸, muzică 🎸🎷🎙 de calitate si artificii 🎆🎇.
Gazda noastră, Voila, ne-a promis o seara de neuitat!

Dress Code: Summer Elegant 💃👗👚👔

Mai mult, avem o mulțime de surprize🙀 şi tombola cu premii 🎁din partea sponsorilor şi partenerilor noştrii:

⭐ Primaserv
⭐ Adrilex
⭐ Sipex
⭐ Ing
⭐ INAS
⭐ Ray Consulting
⭐ Imperia Imobiliare
⭐ Studio 18 09 Arhitecture
⭐ Vindem-ieftin.ro
⭐ District Design
⭐ Sucpi
⭐ Ferro Antico
⭐ Cosmopol Security
⭐ Gorilla Gym
⭐ Gloria Residence
⭐ Black Crane
⭐ Royal Hub
⭐ TBI bank
⭐ Anna V. Design Interior
⭐ Fota Florian Deco
⭐ Artificii Craiova – Star Fireworks
⭐ Craiova Marketing
⭐ Media pe Bune
⭐ Influencials
⭐ Rotaliart 💐
⭐ Karo Decor
⭐ Pion Media
⭐ Piatra Chis
⭐ IM media 📷
⭐ Sweet Escape
⭐ Mairon
⭐ MNB
⭐ Idealis Beauty
⭐ Oltenia Clean
⭐ Mobilab

Locurile sunt limitate, așa că îți recomandăm să îți rezervi ✅ locul cât mai curând posibil. Pentru înregistrare și detalii suplimentare, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon:

📱0786911422
📱0735256758
📱0769853440

Echipa 👬👭noastră lucrează din greu pentru a crea o experiență memorabilă, iar tu faci parte din această întâlnire specială, unde vom explora împreună viitorul construcțiilor.

Așteptăm cu nerăbdare să ne onorezi cu prezența ta și să adaugi valoare acestui eveniment deosebit!💃💝🥂🍀

Cu cele mai bune urări,
Craiova Business Club & Primaserv”, se mentioneaza de catre organizatori.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here