Centura ramane la Craiova ! Revansa dintre Tanculetul Iancu si Stefan Latescu, incheiata inainte de limita

0
138
62 / 100

Sezonul 2021 in Dynamite Fighting Show s-a incheiat cu o gala spectaculoasa, care a reunit campioni din 13 versiuni sau promotii internationale. Evenimentul a avut loc aseara, 15 decembrie, fara spectatori, iar in joc au fost puse si doua dintre centurile Dynamite Fighting Show, la categoriile usoara si grea.

La categoria grea, actualul campion Ionut Iancu si-a aparat centura in fata challengerului Stefan Latescu. Intre cei doi exista deja o rivalitate de peste un an. In 2020, Iancu l-a invins pe Latescu in drumul spre centura. A fost si un duel al regiunilor geografice. Oltenia lui Iancu si Moldova lui Latescu.

 

Ionut Iancu si-a pastrat centura cu o victorie inainte de limita.

Ionut Iancu a castigat acest meci prin Knockout tehnic. Tanculetul a fost devastator pentru Latescu. Tanculetul a avut cateva lovituri care l-au culcat la podea pe Latescu dar cele care au facut diferenta au fost low kickuri-urile care l-au facut pe Latescu sa renunte inainte de limita .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here