CEO Conference – Shaping the Future Companiile si liderii lor “au zero” timp de pierdut!

0
44

Care sunt tendintele si directiile de redresare economica si ce strategii adopta liderii marilor companii din Romania pentru adaptarea la „noul normal”?

Miercuri, 3 martie, incepand cu ora 10:00, are loc prima editie din acest an, din seria de trei conferinte online CEO Conference – Shaping the Future  care va reuni liderii celor mai mari companii din Romania intr-o dezbatere despre Strategy in the Disruption Storm – the Next Normal”, intr-un eveniment marca Doingbusiness.ro.

 

In cadrul acestei sesiuni, lideri reprezentativi pentru domeniile lor de activitate vor impartasi din experienta si planurile lor de redresare si dezvoltare a institutiilor pe care le conduc dar si a industriilor din care fac parte acestea pentru a oferi inspiratie, idei si directii de urmat in aceasta perioada pe care toti o dorim, de redresare. 

 

Discutiile vor porni de la prognoza Bancii Mondiale privind perspectivele de crestere economica din acest an, provocarile legate de consolidarea fiscala, riscuri si oportunitati pentru companiile din Romania, pe schimbarile si tendintele din comportamentul consumatorilor si pe tehnologiile pe care le pot folosi companiile in strategia de dezvoltare si redresare. 

 

Astfel, impreuna cu invitatii din panel, dar si cu participantii, vom incerca sa gasim raspunsuri la intrebari precum:

  • Care sunt tendintele macroeconomice si pe ce curba de redresare ne situam?
  • Cum se masoara impactul pandemiei in diverse industrii precum retail, FMCG, IT &C, Telecom, Energy dar si la nivel national?
  • Cum facem fata provocarilor si ce masuri implementam pentru a asigura dezvoltarea companiei?
  • Cum regandesc liderii companiilor procesele interne pentru a pune clientii in centrul activitatii?
  • Cum se adapteaza companiile in fata schimbarilor de regim de lucru, a redefinirii rolurilor si a noului normal?
  • Cum se transforma procesele pentru sustenabilitate si rezilienta?

 

Speakerii care isi vor expune viziunea si vor dezbate subiectele propuse in cadrul acestei editii, prin exemple aplicate si solutii implementate, sunt:

Chairman: Marius Persinaru, CEO Antreprenor & Consultant Strategic si Organizational.

Keynote Speaker: Catalin Pauna, Senior Economist, World Bank Office in Romania

Ramona Jurubita, Country Managing Partner, KPMG Romania

Adrian Ariciu, CEO, METRO Cash & Carry Romania

Florin Popa, Director B2B, Orange Romania

Costin Avram, General Manager – Crystal System

 

„Companiile si liderii lor <au zero> timp de pierdut! Pandemia a creat o provocare majora pentru companii si pentru liderii acestora, diferita de orice s-au confruntat vreodata, fortand o schimbare brusca a comportamentului si nevoilor clientilor, a functionarii proceselor interne si chiar a modelelor de afaceri. Liderii din toate industriile au acum provocarea de a isi regandi si reseta strategia, de a fi creativi si inovatori, avand o sarcina dificila in recalibrarea afacerilor si o mare responsabilitate, atat fata de propria  companie cat si fata de societate.

Leadership-ul este mai important ca niciodata in mobilizarea resurselor necesare.  

Astfel, ne dorim sa promovam si sa aducem de fiecare data in fata oamenilor de afaceri solutii concrete, experiente valoroase si autentice”, declara Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro & Kompass Romania. 

Evenimentul va fi transmis live, cu ajutorul unei platforme online interactiva online, care permite inclusiv interactiunea video cu participantii, acestia avand posibilitatea de a intra in direct pentru a adresa intrebari si mesaje speakerilor, folosind microfonul si camera video a propriului dispozitiv. Inregistrarea la eveniment se poate face pe pagina evenimentului: www.ceoconference.ro.

 

Partenerii evenimentului sunt: Orange Romania, METRO Cash & Carry, Crystal System, KPMG Romania, World Bank Office in Romania, Kompass Romania, iar British Romanian Chamber of Commerce ne este alaturi in calitate de Organizatie Suport.

 

Promovarea evenimentului este sustinuta de parteneri de prestigiu, precum: AGERPRES, Financial Market, Spatiul Construit, SPOT Media, Cariere Online, Jurnalul de Afaceri, Prahova Business, Bucuresti Business, Jurnal de Craiova, Ziarul de Iasi, SoftLead.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here