Cezar Dragoescu : Activitatea consilierilor locali USR PLUS are în prim plan interesul cetățenilor municipiului Craiova

0
188

Ieri in sedinta extraordinara a Consiliului Local Craiova a fost aprobat Studiul de Prefezabilitate pentru obiectivul de investiţii-Construire spital și funcțiuni conexe pentru Spitalul Municipal „Filantropia” Craiova. 

„În ședința extraordinară de ieri a Consiliului Local Craiova, s-a aprobat studiul de prefezabilitate pentru construirea Spitalului de Pediatrie.
Avem nevoie de un spital pentru copii și USR PLUS și-a asumat acest obiectiv încă din cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale. Craiova este în acest moment singurul mare oraș din România fără un spital de pediatrie, iar acest lucru se va schimba, începând cu votul de ieri.

Spitalul va avea o suprafață de aproximativ 32.000 mp, iar valoarea investiției va fi de 48 mil. euro, inclusiv dotările și echipamentele necesare. Proiectul poate fi finanțat prin PNRR, iar în acest sens, USR PLUS va face toate demersurile astfel încât acest obiectiv să beneficieze de finanțare cât mai repede.

Doresc să reamintesc craiovenilor că activitatea consilierilor locali USR PLUS are în prim plan interesul cetățenilor municipiului Craiova și realizarea proiectelor propuse în scopul creării unei comunități în cadrul căreia oamenii își doresc să vină, în niciun caz să plece.
Facem ce am promis!” a scris Cezar Dragoescu pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here