Cezar Dragoescu : Administratia PSD nu este capabilă sa dezvolte acest oraș, singurul lucru pe care pot să-l ofere fiind pâine și circ!

0
290

Astazi a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Craiova. Unul din subiectele discutate la aceasta sedinta au fost fondurile europene . Cezar Dragoescu, Consilierul Local si Presedintele USR Dolj, a cerut lamuriri in privinta fondurilor europene.

„Deși vorbește de investiții de sute de milioane de euro, Olguța Vasilescu împreună cu echipa pe care o coordonează nu a fost în stare să investeasca în Craiova în primele 6 luni ale anului 2022 mai mult de 7.7 milioane lei vs 90 milioane lei promise în bugetul anului 2022 sau să atragă mai mult de 10 milioane de euro fonduri europene vs 50 milioane euro promise până la final de an.

După ce că aveam cel mai mic buget de investiții raportat la marile municipii de județ din România, Primarul Olguța Vasilescu a reușit sa-l facă inexistent în primele 6 luni ale anului 2022.
Acum, este interesant de vazut unde s-au dus banii de investiții gestionați de administrația zero PSD.
Răspunsul este simplu – pe paranghelii s-au cheltuit peste 20 milioane lei, iar restul pentru acoperirea găurilor negre generate de companiile din subordinea Primăriei.

Administrația zero PSD nu este capabilă sa dezvolte acest oraș, singurul lucru pe care pot să-l ofere fiind pâine și circ!”, a scris Cezar Dragoescu pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here