Cezar Dragoescu : Craiova este sufocată de gunoaiele neridicate.

0
213

Cezar Dragoescu, explica situatia care a generat problema gunoaielor din Craiova. Consilierul Local USRPlus al Municipiului Craiova spune cum din 200 de angajati la noua firma au ajuns doar 70. Presedintele USRPlus Dolj cere urgent ca Primaria Craiova sa gaseasca urgent o solutie pentru a rezolva aceasta problema .
Cezar Dragoescu spune ca tot ceea ce a făcut PSD în administrația locală în ultimii 10 ani se întoarce ca un bumerang împotriva lor în aceste zile, însa costul este suportat de noi, de cetățeni.

„Administrația PSD și-a dovedit încă o dată limitele, gestionând defectuos implementarea proiectului de colectarea selectivă a deșeurilor.
Este responsabilitatea Primăriei Craiova să găsească urgent o soluție pentru această criză a gunoaielor, înainte de a mișuna colonii de șobolani pe străzile orașului nostru.
Cum s-a ajuns la această situație:
– timp de ani buni, serviciul de Salubritate a fost unul destinat clientelei de partid;
– deși 200 de angajați ai SC Salubritate Craiova SRL au semnat că sunt de acord sa treacă la noua firmă autorizată pentru colectarea gunoiului, Iridex, gândul de a lucra pentru un operator privat a speriat mare parte din viitori angajați, astfel încât la 1 iulie s-au prezentat la muncă doar 70 de oameni;
– mai mult, în ultimele două săptămâni ale lunii iunie, angajații de la Salubritate au refuzat pur și simplu să mai iasă pe teren pentru colectarea deșeurilor;
– pe de altă parte, Iridex (o firmă cu un acționariat suspectat de legături cu vechiul sistem) nu și-a făcut absolut deloc treaba, fără să aibă niciun plan de rezervă în ceea ce privește resursa umană.
În concluzie, tot ceea ce a făcut PSD în administrația locală în ultimii 10 ani se întoarce ca un bumerang împotriva lor în aceste zile, însa costul este suportat de noi, de cetățeni.” a scris Cezar Dragoescu pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here