Cezar Dragoescu : Falimentul Termo sau mai bine zis sfârșitul unui instrument de propagandă politică pe banii contribuabilului craiovean.

0
47

Tribunalul Mehedinti a aprobat luni, 29.03.2021, cererea de faliment a SC Termo Craiova SRL. Judecatorul sindic a aprobat cererea principalului creditor, CEO si a declarat falimentul furnizorului de caldura, Termo. Masura pune sub semnul intrebarii furnizare de caldura catre populatie. Din acest moment soarta Termo este in mana creditorilor si a lichidatorului judiciar, Siomax.

„Falimentul Termo sau mai bine zis sfârșitul unui instrument de propagandă politică pe banii contribuabilului craiovean. De-a lungul timpului politicienii locali au păsuit de la plata facturilor asociațiile de proprietari în schimbul creșterii popularitații în comunitățile respective.

Cu parere de rău o spun însă nicio conducere Termo Craiova nu a avut voința necesară pentru a produce o reformă adevarată si o eficientizare a activității societății în ultimii 20 ani indiferent de culoarea politică a celor ce au condus destinele municipiului nostru.
Investițiile au fost puține, făcute fara cap, iar managementul societății neperformant (să nu uităm cum actualul director Termo – dl. Nedelescu achiziționa acum câteva luni granit pentru scările instituției in valoare de approx. 50.000 lei).

Consider că a sosit momentul să oferim craiovenilor o alternativă sustenabilă, eficientă, negeneratoare de pierderi și demnă de secolul XXI.” a declarat Cezar Dragoescu ,consilier USR-Plus Craiova..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here