Cinci barbati din comuna Unirea, retinuti dupa scandalul de zilele trecute

0
19

In cursul zilei de ieri, 23 iunie, cinci barbati cu varste cuprinse intre 22 si 49 de ani, toti din Unirea, au fost retinuti pentru 24 de ore, acestia fiind banuiti ca ar fi participat la altercatia din noaptea de 22 iunie a.c., care a avut loc pe o strada din comuna Unirea.

Cercetarile sunt continuate in acest caz de politistii doljeni sub coordonarea nemijlocita a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, sub aspectul savarsirii infractiunii de incaierare, din care a rezultat decesul unei persoane. In cursul acestei zile, cei in cauza urmeaza sa fie prezentati instantei de judecata, cu propunerile corespunzatoare.

„Cinci barbati cu varste cuprinse intre 22 si 49 de ani, toti din Unirea, au fost retinuti pentru 24 de ore, acestia fiind banuiti ca ar fi participat la altercatia din noaptea de 22 iunie, care a avut loc pe o strada din comuna Unirea. Cercetarile sunt continuate in acest caz de politistii doljeni sub coordonarea nemijlocita a procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj sub aspectul savarsirii infractiunii de incaierare din care a rezultat decesul unei persoane”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Cosmin Gradinaru.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here