Ciolacu da vina pe PNL pentru adoptarea legii Autonomiei Tinutului Secuiesc! Nici PSD-istii nu-l cred.

0
12

Marcel Ciolacu a anunat, miercuri, ca PNL este de vina pentru ca legea Autonomiei Tinutului Secuiesc a fost adoptata tacit de Camera Deputatilor. Ciolacu este insa presedinte al Camerei Deputatilor si a anunta de mai multe ori ca PSD a „preluat majoritatea” in Parlament.

„PSD NU sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc! PSD va vota impotriva acestui proiect de lege si il va respinge URGENT la Senat, care e camera decizionala.

De altfel, PSD a votat impotriva si in comisiile de specialitate din Camera Deputatilor. Acest proiect are NUMAI rapoarte de respingere si avize NEGATIVE. Acest proiect a fost introdus pe ordinea de zi cu raport de RESPINGERE.

Mai mult, GUVERNUL a dat raspuns si a trimis PUNCT DE VEDERE dupa mai bine de doua luni de cand i-a fost solicitat, dupa ce se implinise deja termenul de adoptare tacita! Mai mult, Comisia pentru Administratie condusa de PNL a avut nevoie de 3 saptamani ca sa dea un raport pentru aceasta lege. Mai mult, Biroul Permanent al Camerei a atentionat Comisia de Administratie printr-o adresa ca se implineste termenul de adoptare tacita si ca trebuie sa faca ceva.

Citeste si ...  Klaus Iohannis a anuntat noi masuri dupa 15 iunie

Desi reprezentantii PNL mimeaza acum nationalismul, chiar ei sunt vinovati pentru neintrunirea la timp a plenului care sa respinga aceasta lege. Pentru ca au venit infectati in Parlament si nu am putut tine sedinte fix in perioada in care s-a implinit termenul de adoptare tacita pentru aceasta lege”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Viorica Dancila si Eugen Teodorovici il acuza direct pe Ciolacu ca este responsabil de adoptarea legii.

„Nu exista nicio scuza pentru ce s-a intamplat la Camera Deputatilor! Depunerea acestei initiative legislative, pentru autonomia asa-zisului Tinut Secuiesc, de catre cativa parlamentari care NU ar mai trebui sa fie in Parlamentul Romaniei nici macar o singura clipa si trecerea TACITA a acesteia in Camera Deputatilor nu reprezinta altceva decat o incercare marsava din partea unora de a FURA cu buna stiinta ceea ce apartine poporului roman si din partea altora de a VINDE aceasta tara. (…) Daca isi respectau catusi de putin tara (ca de iubit nu poate fi vorba!) sau daca se gandeau sa intoarca macar putin din cat aceasta le-a tot dat, liderii politici din Camera Deputatilor (si culmea, lideri de partide politice‼️) trebuiau sa treaca aceasta initiativa legislativa prin Parlament in cel mult aceeasi perioada prin care Legea lui Dragnea cu cele 102 taxe a trecut si sa o RESPINGA‼️”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Citeste si ...  PNL crește masiv, PSD scade, deși a încercat să profite de coronavirus.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here