CJPC DOLJ : 15 Martie – Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor

0
153

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor marchează Ziua mondială a drepturilor consumatorilor printr-o serie de evenimente organizate la nivel national cu scopul de a readuce în atenţia publică importanţa cunoaşterii drepturilor de consumator.

Cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorului, care are loc în fiecare an pe 15 Martie, dorim să evidențiem importanța educației și conștientizării în rândul tinerilor cu privire la drepturile consumatorilor. În acest sens, în cursul zilei de azi am organizat, la sediul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor DOLJ un eveniment educativ și interactiv intitulat „Ziua Porților Deschise” unde ne-am bucurat de participarea elevilor de la Colegiul Național Militar Tudor Vladimirescu din Craiova.

De asemenea, reprezentanți din cadrul instituției au participat la o întâlnire cu elevii organizată la Colegiul Național Frații Buzești unde au fost dezbătute teme interesante și au răspuns întrebărilor elevilor, pe tema protecției consumatorilor.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.