Classical Treasures la Filarmonica Oltenia Craiova: Recital PINK PANTHER cu Athenaeum Brass Quintet

0
16

Încântarea și virtuozitatea vor fi la ele acasă la Filarmonica Oltenia Craiova – marți, 5 martie 2024, de la ora 19 – într-o seară dedicată muzicii de calitate interpretate cu pasiune și umor de către ATHENAEUM BRASS QUINTET (ABQ), sub genericul PINK PANTHER.

ATHENAEUM BRASS QUINTET va aduce pe scenă un ansamblu remarcabil, alcătuit din talentați muzicieni precum Marius Suciu și Octavian Bogdan la trompetă, Ioan Luca la corn și Florin Pane la trombon, iar Laurențiu Sima la tubă și Bogdan Constantin la drum set vor adăuga ritmuri captivante.
Într-un program caleidoscopic, publicul se va bucura de creații muzicale semnate de compozitori celebri precum Richard Strauss, Georges Bizet, Astor Piazzolla, Leroy Anderson, Henry Mancini și alții. Cu o experiență bogată în interpretarea diverselor genuri muzicale, Athenaeum Brass Quintet promite un concert memorabil.

ATHENAEUM BRASS QUINTET, înființat în 2003, este un ansamblu unic, alcătuit din instrumentiști de vârf din Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu” și Opera Națională București. Cu numeroase concerte atât în țară, cât și în străinătate, ABQ se remarcă prin versatilitatea sa, abordând un repertoriu vast, de la baroc la jazz, pop și folclor. În plus, formația a lansat cu succes două albume, „The Magic Of Christmas” și „The Classical Treasures”.
Biletele pentru acest eveniment de excepție pot fi achiziționate de la agenția Filarmonicii Oltenia din Calea Unirii 16 sau online:
https://www.entertix.ro/evenimente/20814/concert-cameral-5-martie-2024-filarmonica-oltenia-craiova.html

Program agenție: luni-vineri, orele 10:00-18:00
Mai multe informații, la numărul de telefon 0251 414 698
Prețuri bilete: 40 lei; 15 lei (elevi, studenți, seniori)

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.