Claudiu Manda a fost ales drept președintele PSD Dolj

0
128

Claudiu Manda a fost reales președinte al PSD Dolj cu unanimitate de voturi. Președintele Consiliului Județean Cosmin Vasile i-a dat acestuia un tricou cu mesajul „You are our hero“ și „C. Manda 2024“.

Claudiu Manda, care conduce PSD Dolj de 10 ani, a afirmat că în această perioadă, împreună cu echipa sa, nu a pierdut niciun scrutin, nu a luat niciodată sub 50% din numărul de mandate de primari, consilieri locali sau din numărul de parlamentari.

“De fiecare dată ne-am dorit să ne clasăm pe primul loc. Însă între timp ne-am mai maturizat şi noi şi nu vreau să spun, domnule preşedinte (n.r. Marcel Ciolacu), la ultimele alegeri cât de greu mi-a fost să-i opresc pe colegii mei să nu cumva să depăşim Oltul sau Buzăul, că dracu’ ne lua”, a spus, în glumă, Manda.

Din echipa lui Manda, la conducerea PSD Dolj, mai fac parte preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, care a fost ales prim-vicepreşedinte al filialei Dolj, Gheorghe Nedelescu – ales secretar general, Florin Radu – secretar general adjunct.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here