Claudiu Manda a ramas fara permis ! Decizia este definitiva ..

0
271

Tribunalul Giurgiu a respins apelul formulat de Claudiu Manda impotriva hotararii a Judecatoriei Bolintin Vale din noiembrie 2019 care a a respins acțiunea formulata de politician, prin care a contestat un procesul-verbal prin care i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile.

Claudiu Manda a fost sancționat de poliţistii din Mihailesti, Giurgiu, pe 1 aprilie 2019. Europarlamentarul a fost depistat circuland cu 125 km/h in localitate. Tot atunci, lui Manda i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile.

„Examinând procesul-verbal prin prisma motivelor de nulitate absolută, ce pot fi reținute de instanță din oficiu, prevăzute la art. 17 din OG nr. 2/2001, instanța constată că niciunul nu este incident. În procesul-verbal contestat se regăsesc toate mențiunile obligatorii: numele, prenumele și calitatea agentului constatator, numele și prenumele contravenientului, fapta săvârșită, data comiterii acesteia și semnătura agentului constatator“, au reţinut judecătorii Judecatoriei Bolintin Vale.

Hotărârea Judecătoriei Bolintin Vale a fost atacată cu apel de Claudiu Manda. Dosarul a ajuns pe rolul Tribunalului Giurgiu, instanță care s-a pronunțat joi, pe 15 iulie.

„In baza art. 480 cod proc. civ., Respinge ca nefondat apelul declarat de apelantul petent Manda Iulian Claudiu impotriva sentinţei civile nr. 1502/05.11.2019 pronunţata de Judecatoria Bolintin Vale, in contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Giurgiu – Poliţia oras Mihailesti. Definitiva. Pronunţata astazi, 15.07.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia parţilor, prin mijlocirea grefei instanţei.” se mentioneaza pe portal.just.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here