Claudiu Manda ,cel mai slab europarlamentar roman, si-a luat apartament in Bruxelles .

0
25

Claudiu Manda a lasat Parlamentul Romaniei pentru cel European doar ca acolo face doar figuratie pana in acest moment . Chiar daca este cel mai slab europarlamentar , Claudiu Manda si-a luat un apartament cu o suprafata de 72 m , in Bruxelles ..

Claudiu Manda a incasat, pentru primul an de europarlamentar, in jur de 80.000 de euro net la care se adauga diurna, bani de cazare si transport (alte zeci de mii de ero).

Al doilea an de mandat a fost inceput mai curajos de Manda care, in 10 iunie 2020, a propus o rezolutie privind regimul muncitorilor transfrontalieri.

Claudiu Manda a fost insa mai activ pe piata imobiliara din Capitala Belgiei unde a achizitionat, anul trecut, un apartament in valoare de 240.000 de euro. Pentru asta a luat un credit pe 25 de ani de la BNP Paris.

Informatii in acest sens apar in declaratia de avere a nevestei, Lia Olguta Vasilescu disponibile pe Pagina web a Camerei Deputatilor ..

Claudiu Manda ,cel mai slab europarlamentar roman,  si-a luat apartament in Bruxelles .
Claudiu Manda ,cel mai slab europarlamentar roman, si-a luat apartament in Bruxelles .
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here