Claudiu Manda corigent in Parlamentul European ! Inca asteptam primul discurs al lui Olgutu in Parlamentul European

0
87

Claudiu Manda a lasat Parlmentul Romaniei pentru cel European doar ca acolo face doar figuratie pana in acest moment . Sotul Duamnei este aproape inexistent in ceea ce priveste activitatea lui in Parlamentul European iar prezenta este faculativa din cate spun rapoartele ..

Pentru a intelege ce se intampla acolo am sa fac o paralela intre Claudiu Manda si Marian-Jean MARINESCU . Chiar daca discutam despre cel mai influent roman din Parlamentul European , Marian Jean Marinescu are o activitate complexa .

Ce au in comun este doar judetul Dolj , Claudiu Manda reprezinta PSD Dolj iar Marian-Jean MARINESCU este reprezentantul PNL Dolj in Parlamentul European ..

Marian-Jean MARINESCU este unul din cei mai activi eurodeputati din grupul PPE .
Din ultimele actiuni ale domnului Marinescu putem spune :
– dialog cu elevii de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu. Rolul UE în combaterea pandemiei, temă discutată;
-Comisia a propus, iar Parlamentul European a adoptat o sumă de 1 miliard de euro pentru România din fondurile europene, bani destinați măsurilor pentru consecințele pandemiei cu coronavirus;
Grupul PPE cere explicații Înaltului Reprezentant privind presiunile exercitate de Beijing asupra Serviciului European de Acțiune Externă.

Citeste si ...  Daniel Buda, europarlamentar PNL: Trebuie sa ne stabilim obiectivul ca redresarea economica sa aiba loc in toate regiunile UE

Alte activitati sunt disponibile pe portalul Parlamentului European ..

Claudiu Manda in schimb este corigent din toate punctele de vedere .. Pe acelasi portal putem gasi doar 2 propuneri ..

Inca asteptam primul discurs al lui Olgutu in Parlamentul European , poate ii calca pe urmele sotiei ..

Este o nevoie puternică pentru autonomizarea economică e femeilor şi fetelor, în vederea implementării obiectivelor de dezvoltare durabilă până în 2030. Discriminarea directă şi indirectă şi segregarea de pe piaţa muncii (în loc de MARCHÉ DU TRAVAIL, adică piața muncii, cum era corect, s-a auzit MARCHE DU TRAMVAI, care înseamnă mersul tramvaiului  n.r.) sunt principalii factori care conduc, din nou, la decalajul veniturilor femeilor şi bărbaţilor”. declara Duamna .. 

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here