Aseară în Cult Music Club am fost martorul unui nou început iar Claudiu Șarpe, liderul trupei South Music Factory, a creat în jurul lui o comunitate.
Jam session South Music Factory Community a fost denumirea unei seri absolut fabuloase iar Claudiu Șarpe s-a declarat mulțumit la final.

Invitația a fost făcută pentru toți cei care vor sa facă parte din unica comunitate muzicala din Craiova.
Alături de Claudiu Șarpe au urcat pe scena Michelle, Sorana, Calin Balutoiu, Mihai Lungu, Geo Fabian, Iosif Drummer, Emanuel Sain, Alex Dragotoiu, Bogdan si Alina Miscoci, Liviu Stanciu, Dorian Cucu si Alex Dumitru.

Pe lângă cei menționați trebuie sa spunem ca Maria Șarpe a ținut un mic discurs la începutul evenimentului iar povestea a fost fotografiată de către Andi Voicu & Abys Photography.

South Music Factory, doreste, ca prin aceasta miscare, sa doboare barierele dintre generatii si sa ii uneasca intr-un mod frumos si construnctiv. Trupa mizeaza, in special pe artistii din noua generatie, care trebuie sa invete faptul ca in arta nu au ce cauta orgoliile si competitiile distructive. Noua generatie are nevoie de repere si indrumare spre a putea deveni artisti, in primul rand cu valori morale si apoi artistice, pentru a-si putea modela propria identitate muzicala.
Scopul acestei comunitati este de a dezvolta diverse proiecte muzicale, in care membrii comunitatii South Music Factory sa fie integrati pe rand, sau toti odata, in functie de dimensiunea concertelor.

COMUNITATEA SOUTH MUSIC FACTORY încă te așteaptă daca vrei sa faci si tu parte din aceasta mișcare muzicala.

A fost o seara memorabila si ca un cunoscător al muzicii pot sa spun ca am văzut pe scena o mica parte din următoarea generație. Chiar daca a fost prima experiența, sunt sigur ca va rămâne ca reper pentru cei care fac parte din comunitate. Au ambiție, au determinare si vor sa își depășească limitele. Pentru mine sunt ingredientele unei viitoare cariere muzicale de succes. Aștept cu nerăbdare următoarea întâlnire în cadrul Comunității South Music Factory pentru ca avem un oraș frumos dar nedescoperit din punct de vedere muzical.
Cu respect și considerare, Ciurezu Marian-Bogdan.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *