Claudiu Sarpe si Adi Tetrade prezinta “Duetul celor mai buni producatori de tobe din lume”. Evenimentul are loc la Craiova pe 14 martie

0
30

Craiova este iar în elita muzicii internaționale prin prezenta celor mai cunoscute firme internaționale de tobe: TAMA și SONOR. Claudiu Sarpe si Adi Tetrade se vor întâlni pentru prima data la Cult Music Club.

South Music Factory, va invita joi, 14 martie, la un concert inedit ce va avea o sectie ritmica atipica unui concert clasic. Trupa, impreuna cu invitatii sai, promite o seara incendiara plina de un ritm ce va fi dus la extremele unei performante nemaintalnite in orasul nostru.

Invitatul special din acest concert, tobarul Adi Tetrade –The Humans, muzician ce se afla pe treapta superioara a artistilor din Romania, va performa in duet, impreuna cu tobarul si liderul trupei Claudiu Sarpe, la randul lui, muzician de calibru, reintors in tara dupa 29 de ani de absenta in lumea muzicii din Romania.
Totodata, in cadrul concertului, tobarii vor demonstra, pentru cunoscutele firme internationale de tobe, TAMA (MCMusic) Adi Tetrade si SONOR (Moresound&Co) Claudiu Sarpe precum si pentru firma de cinele Istanbul Mehmet Cymbals Romania.

In deschidere:
🔶Emanuel Sain, tobar ce face parte din noua generatie de tobari ai Craiovei .
🔶Alexandru Dragotoiu-chitara bass

SOUTH MUSIC FACTORY
Claudiu Sarpe-tobe, voce
Adrian Mondescu-clape, voce
Liviu Stanciu-chitara, voce
Dorian Cucu-chitara
Kos Sandor-chitara bass
Michelle-voce
Mihaela Mondescu-voce

Invitati:
🔶Bogdan Miscoci-voce-invitat
🔶Emanuel Sain-tobe-invitat
🔶Alexandru Dragotoiu-chitara bass

Detalii despre concert:
Intrarea în club se face începând cu ora 20.00
Concertul începe la ora 21.00 și se desfășoară în regim de club. Locurile pe scaun sunt limitate. Menționăm că este important să ne contactați pentru rezervări.
Biletele se pot achizitiona in seara concertului, la intrarea in club.
🎟️Acces general-49 lei
Locuri limitate
🏘️Cult Music Club – Str. C.D. Fortunescu Nr.18 – rezervari ☎️0751-610.046

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.