CNAIR reia licitația pentru finalizrea lucrărilor de construcție ale tronsonului 1 din drumul expres Craiova – Pitești

0
202

„Vineri, 24.03.2023, Agenția Națională pentru Achiziții Publice a validat documentația de atribuire și CNAIR a transmis spre publicare la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene anunțul de participare aferent contractului de achiziție publică pentru “Execuție lucrări Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 1, km 0+000 – km 17+700 – Relicitare”, în vederea contractării lucrărilor rămase de executat.

Ternenul limită pentru primirea ofertelor a fost stabilit pentru data de 04.05.2023.
Valoarea estimată a procedurii este de 544.132.122,79 lei fără TVA și sursa de finanțare este asigurată prin Fonduri Europene Nerambursabile.

Lungimea acestui tronson de drum expres este de 17,7 km.
Durata pentru finalizarea lucrărilor rămase de executat este de 18 luni.

Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 60 de luni, această durată putând fi extinsă până la 120 de luni, în funcție de aspectele ofertate de către operatorii economici participanți la procedură.

Licitația pentru atribuirea contractului de execuție lucrări va fi vizibilă în SICAP ulterior publicării Anunțului de Participare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.”, se mentioneaza in comunicatul emis de CNAIR SA.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here