CNSU a adoptat hotărârea pentru dotarea spitalelor.. Cele 2 spitale din Craiova primesc șase construcții ușoare din elemente modulate dotate

0
115

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de astăzi, 31 decembrie 2021, Hotărârea 117 privind scoaterea de la rezervele de stat a optsprezece construcții ușoare din elemente modulate, în vederea organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic la unitățile spitalicești din județele Argeș, Bistrița-Năsăud, Dolj și Timiș.

Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art.1 – Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a trei construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire, pentru organizarea punctelor de triaj observațional/epidemiologic la Spitalul de Pediatrie Pitești din județul Argeș.

Art.2 – Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a opt construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire, pentru organizarea punctelor de vaccinare și triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, Spitalul Orășenesc „George Trifon” Năsăud și Spitalul Orășenesc Beclean din județul Bistrița-Năsăud.

Art.3 – Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a șase construcții ușoare din elemente modulate dotate cu câte un sistem de încălzire și fiecare dintre ele cu patru paturi echipate cu cazarmament, pentru organizarea punctelor de triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova și Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș Craiova din județul Dolj.

Art.4 – Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a unei construcții ușoare din elemente modulate dotată cu un sistem de încălzire, pentru organizarea punctelor de triaj observațional/epidemiologic la Spitalul Orășenesc Făget din județul Timiș.

Art.5 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

PREŞEDINTELE COMITETULUI NAŢIONAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ PRIM-MINISTRU

NICOLAE-IONEL CIUCĂ

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here