Comisia Juridică a Senatului i-a interzis accesul Dianei Șoșoacă pentru că refuză să poarte mască

0
51

Diana Sosoaca a provocat un nou scandal urias, marti, de data aceasta in Senatul Romaniei. Ea a incercat sa intre cu forta in sala de sedinte a Comisiei Juridice unde se discuta adoptarea de sanctiuni la adresa senatoarei. Sosoaca a fost insotita de sotul eu, Silvestru Sosoaca, si de deputatul interlop Mihai Lasca.

Sosoaca a sunat la 112 pentru ca nu a fost primita in sala, pazita de doi angajati ai Senatului, si a intrat cu forta in sala. Sefa comisiei i-a reprosat ca nu poarta masca de protectie. Sosoaca a sustinut apoi ca „s-a dat ordin” sa fie batuta.

”Mi-a strivit picioru’. Am fost supusa violentelor. Cum e posibil sa dati ordin sa fiu batuta? Mi-au invinetit piciorul. Am chemat 112”, a tipat Sosoaca in fata jurnalistilor.
Dupa ce a intrat cu forta in sala, ceilalti senatori juristi au iesit. Sosoaca a spus ca a fortat usa pentru ca angajatii Senatului au vrut sa ii striveasca piciorul.

„Asteptam politia”, a mai anuntat Diana Sosoaca.

„Singurul ordin care spune cum arata masca ca trebuie sa imi acopere nasul si gura. Majoritatea parlamentarilor poarta masca albastra. Le-am cerut sa imi arate certificatul de conformitate al mastilor. Sa fii tu parlamentar si sa vii sa spui ca o masca e conforma sau nu e incalcare a legii. Doar pentru ca esti presedinta Comisiei Juridice, sa spui tu ca nu e conforma, inseamna un abuz. E greu sa inteleaga aceste legi si e greu de crezut ca poate conduce Comisia Juridica. A incercat sa cheme jandarmii sa ne dea afara si a vrut sa interzica intrarea avocatului meu in sala”, a declarat Sosoaca.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here