Comitetul Județean pentru Situații de Urgentă al județului Dolj impune noi măsuri în două localități din Dolj

0
149

Comitetul Județean pentru Situații de Urgentă al județului Dolj a adoptat, astăzi, o Hotărâre prin care a fost anunțată instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice, în două localități din Dolj. Restricțiile intră în vigoare luni, 07.02.2021 . Tot luni, de la ora 00.00, scapă de restricții doljenii din localitățile Bucovăț, Moțățăi, Orodel, Rast și Tălpaș.

Vezi Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgentă al județului Dolj

Începând de pe 07 februarie, pentru localitățile Afumați și Vela se instituie următoarele măsuri în domeniul sănătãții publice:

1) organizarea activității instituțiilor de spectacole sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

2) este interzisă organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in, precum și organizarea în aer liber a spectacolelor, concertelor sau festivalurilor.

3) activitatea cu publicul a restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, se poate desfășura fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.

4) activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare se poate desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.

5) activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00 – 23.00.

Începând cu de 14.01.2021, ora 00.00, se revocă măsurile instituite în localitățile Bucovăț, Moțățăi, Orodel, Rast și Tălpaș.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here