Concert Peste Generatii Live pe terasa Cafe-Teatru Play

0
248

Sambata, 2 iulie, incepand cu ora 19:00, ii asteptam pe iubitorii de muzica folk-rock la un concert Peste Generatii.
Artist fee:
Zona A – 50 lei
Zona B – 40 lei
Zona C – 30 lei
Info& rezervari: 0722 217 866
*Pretul biletului include accesul la eveniment si Peroni draught nelimitat.

Inființat in 2018 pentru a cânta muzica folk proprie și coveruri folk-rock, Peste Generatii, este formata din:
Catalin Gogoseanu
După o perioadă de cântat coveruri la evenimente , a revenit la prima dragoste din liceu 😀 muzica folk-rock , fiind bucuros să compună muzică și să cânte alături de fiul său , Alexandru .
Alexandru Gogoseanu
Cântecele trupei Beatles l-au făcut să pună mâna pe chitară . Amator de blues-rock , a performat la Brezoi cu trupa lui Prazz’n’blues . Alexandru Andries și Festivalul folk de la Garana l-au facut sa îmbrățișeze feelingul folk .
Dan Dimana
Baterist blues-rock in Prazz’n’blues , mare fan AC/DC , Dan a fost impresionat de compozițiile lui Alex si Catalin și s-a alaturat cu entuziasm proiectului Peste Generații .
Cornel Tudosie
Dupa 20 ani de rock și metale grele , component al,,Old School band” , ca semn al maturitatii are o deschidere către experimente noi și adera proiectului Peste Generații.
Geo Fabian
Multi-instrumentist , vioara este instrumentul cel mai drag .Imbina cu plăcere și spirit profesionist muzica clasică cu muzica pop-folk-rock . Component al ,,Old School Band “ a acceptat provocarea de a se alătura acestui proiect .

Play Store iti pune la dispozitie toata gama de bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru evenimentul tau cu libertatea totala de a alege fiecare sortiment de produs in functie de preferinte, calitate sau buget. Astfel iti poti crea propriul meniu de bauturi pentru evenimentul tau.

Livram oriunde in Craiova iar pe langa asta iti oferim consultanta in alegerea bauturilor in functie de numarul participantilor si varsta acestora si vom avea grija sa ai parte de cele mai bune recomandari.

Iar ca pachetul sa fie complet, ne ocupam in totalitate de returul produselor ramase.
Punem mare accent pe atentia la detalii iar profesionalismul, seriozitatea si anii de experienta in organizarea evenimentelor sunt doar cateva criterii pe care te poti baza atunci cand vine vorba despre alegerea ta.
Adresa : Calea Bucuresti, nr. 70

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here