Concluziile lui Ionut Puca si Andrei Patru dupa evenimentul Urban Legend Next Star

0
121

Gala cu numarul 13 a promotiei constantene de sporturi de contact Urban Legend, care s a desfasurat la complexul La Scoica Land, in statiunea Mamaia, sub titulatura Urban Legend Next Star.
SCM Craiova & Power Gym au avut 2 sportivi in aceasta gala. Enzo Minca si Andrei Patru care au fost antrenati de catre Ionut Puca ..

“Evenimentele Urban Legends se organizeaza la Constanta intr-o locatie foarte frumoasa. Alaturi de Power Gym am participat de la inceputul acestor evenimente deoarece intre mine si Promotorul Mihai Isuf este o prietenie veche bazata pe incredere si am reusit de fiecare data sa il sustinem si sa reusim. Ca si de data trecuta am avut bucuria sa intalnesc oameni din Constanta care ne sustineau pe noi. Aveau incredere stiau pentru ce venim si stiau ca venim cu un nou sportiv cu inca un talent minunat asa cum este Andrei.
Urban Legends este locul unde se lanseaza multi sportivi si isi imbogatesc experienta. Este reusit pentru ca se pune foarte mult suflet si sala este plina. Este o experienta in plus pe langa cea personala pentru ca in paralel aceasta imbunatatire in kickbox ne ajuta si in competitiile de kempo.
Vreau sa urez succes echipei Romaniei de kempo, se afla la Miami, la un turneu mondial si sa felicit Presedintele Amato Zaharia cat si staful pentru performantele care le reuseste prin rezultate.
Elevii mei sunt minunati. Sunt niste oameni speciali. Ma refer atat la Enzo care si-a facut revenirea si se afla la a 3-a victorie iar in luna decembrie isi va imbunatatii experienta intr-o alta gala profesionista la un alt nivel. Despre Enzo pot sa spun ca sa maturizat. Este un sportiv de incredere si cel mai vechi dintre toti sportivii de calitate iar Andrei, ne cunoastem de un an de zile, este foarte pasionat, meticulos, se daruieste cu totul si de ce sa nu recunoastem intelege ceea ce cer si caut.”, a declarat Ionut Puca.

“In acest sport trebuie facute sacrificii. Asa cum este acesta sa vin de la Caracal la Craiova, dar o fac din pasiune asa cum a spus si Maestrul Ionut Puca, deci este un sacrificiu pe care il ador.
Am fost in mai multe echipe si cel mai bine ma regasesc aici la Power Gym alaturi de Maestrul Ionut Puca. Am descoperit o alta parte a mea de sportiv, o latura mai buna si continui sa evoluez pe zi ce trece.”, a declarat Andrei Patru.
Continuarea este in materialul video 👇

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here