Conferinta Internationala a Studentilor in Medicina de la Craiova (CIMSC) a ajuns la editia cu numarul 23

0
113
56 / 100

Evenimentul a fost organizat pentru prima data in 1998 de catre Societatea Studentilor in Medicina din Craiova (SSMC), mai intai ca conferinta nationala, apoi in 2007 a devenit o conferinta internationala.

In fiecare an, CIMSC ofera a peste 500 de studenti si tineri practicieni oportunitatea de a-si largi cunostintele in domeniul medical intr-un mediu multicultural printr-o serie de conferinte unice, ateliere practice si mese rotunde multidisciplinare.

Cea de-a 23-a editie a Conferintei Internationale a Studentilor in Medicina de la Craiova a avut loc in perioada 11 – 14 noiembrie 2021. Dupa editia online de anul trecut, editia de anul a fost o conferinta hibrida, majoritatea activitatilor fiind organizate la fata locului. .

Pentru prima data a fost implementat modul hibrid de participare, astfel incat a-ti putut alege modalitatea potrivita de participare . Ca si in anii precedenti, conferintele au fost prezentate de medici si profesori de renume international pe diverse teme de interes.

In cadrul acestei conferinte Stefania Tudorache a vorbit despre infertilitatea feminina si tratamentul chirurgical pentru acest diagnostic.
Stefania Tudorache, doctorand, MD, MPH, este lector universitar senior la Departamentul Mama si Copilul, Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova. Formarea ei a fost in principal in domeniul medicinei materno-fetale, diagnostic prenatal. Stefania Tudorache are articole autoare in ecografie, inclusiv investigatii originale, publicate in jurnale de evaluare inter pares. Stefania Tudorache este autoarea mai multor carti si capitole de carti si a fost coautoare mult mai multe.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here