Consiliul Judetean Dolj asfaltează un hectar de alei și parcări în curtea SCJU Craiova

0
192

O suprafață de peste 10.000 de metri pătrați din incinta Spitalului Județean de Urgență din Craiova va fi amenajată în perioada următoare. Potrivit șefului Consiliului Judetean Dolj, Cosmin Vasile, vor fi reabilitate si amenajate in doua etape de reparatii a curtii unitatii medicale. Contractul de lucrari a fost deja atribuit Societatii pentru Lucrari Drumuru si Poduri din cadrul Consiliului Judetean Dolj, urmand ca, la inceputul saptamanaii viitoare,sa se emita ordinul de incepere.

„Reparațiile presupun refacerea sistemului rutier din curtea spitalului, a platformelor de parcare și înlocuirea bordurilor din piatră sau beton cu borduri prefabricate.
În prima etapă a fost deja reparată o suprafață de aproape 7.000 mp, urmând ca, odată încheiată și a două etapă, toată curtea SCJU Craiova să fie una modernizată.
De asemenea, ne aflăm în procedură de atribuire a contractului de lucrări pentru repararea gardului împrejmuitor al unității medicale. Până pe 21 august se pot depune oferte de către firmele interesate.
Valoarea investiției pentru cea de-a doua etapă de reparații este de aproape 2 milioane de lei, în timp ce valoarea estimată pentru reparația gardului este de aproape 300.000 de lei. Fondurile provin din bugetul propriu al Consiliului Județean Dolj.”, a precizat Cosmin Vasile , președintele CJ Dolj.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here