Continua investitiile in Bals . O sala de sport cu 180 de locuri se va construi in Bals !

0
317

Pentru Bals este un moment extraordinar de bun avand in vedere investitiile de care se bucura .. Primarul orasului Bals, Mădălin Ady Teodosescu, a reusit in cateva luni sa atraga proiecte benefice pentru Bals ..

Primaria Bals a primit finantare de la ADR SV Oltenia pentru proiectul „ Cresterea eficientei energetice a scolii gimnaziale nr.3, str. Crinilor nr.1, oras Bals, judetul Olt” in luna mai ..

Pe 8 iulie , Primaria Bals a fost selectată pentru finanțare in cadrul programului WiFi4EU Call 4.

Ieri a fost semnat predarea-primirea amplasamentelor a 3 sali de sport din Olt : Balș, Studina și Urzica, construite prin CNI.

Ministrul Lucrărilor publice, Dezvoltării și Administrației, Ion ȘTEFAN, a semnat protocoalele de predare-primire a amplasamentelor aferente unor obiective de investiții care vizează reabilitări de drumuri, restaurare clădiri de patrimoniu, sedii ale unităților de învățământ superior de stat, construire cămine studențești, sedii de primării ori săli de sport școlare. Județul Olt nu lipsește nici de această dată de pe lista Guvernului liberal, printre obiectivele ce vor fi demarate numărându-se trei investiții importante pentru dezvoltarea județului: Proiect tip – Sală de sport cu tribună 180 de locuri în Balș, Proiect pilot – Construire sală de sport școlară în comuna Urzica și comuna Studina (str. Tudor Arghezi, nr.16).

Valoarea proiectelor sălilor de sport școlare se ridică la 6,55 milioane lei fiecare, în timp ce sala de sport din orașul de pe malul Oltețului, ce se va ridica pe str. Nicolae Bălcescu, nr.2B, va avea o valoare de 7,704 milioane lei.

Investițiile se vor realiza prin Programul național de construcții de interes public sau social, derulat de Compania Națională de Investiții.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here